Buytenvitaal pakket

Van buiten word je beter, dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen. We hebben genoeg binnen gezeten, tijd om weer naar buiten te gaan!

Samen met 21 lokale organisaties en ondernemers hebben we daarom het BuytenVitaal aanbod samengesteld. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ En dat is het BuytenVitaal-pakket. Gedurende tien weken ontvang je wekelijks tips en cadeautjes in je mailbox, waarmee jij kunt genieten van de natuur om de hoek.

Stiltegoed biedt een persoonlijk oplaadmoment met betrekking tot mentale rust en verstilling. Gebruik makend van de natuur en ruimte rondom ons nodig ik je uit te verstillen en je te verbinden met wat er op dat moment is. Je wordt uitgenodigd door middel van een stiltewandeling door het gebied je los te maken van je dagelijkse beslommeringen, te ervaren wat er dan te ervaren is , zonder verwachtingen, maar gewoon een moment met jij en de natuur rondom je.
Afsluitend begeleid ik een natuur-meditatie en drinken we nog een kopje thee en ga je, naar ik hoop, met een rustiger mind het gewone leven weer in.

Data en aanmelden
kies je voor een oplaadmoment op Stiltegoed

Meld je dan aan voor
zaterdag 28 mei 10.00 – 11.30 uur
zaterdag 26 juni 14.00 – 15.30 uur
zaterdag 31 juli 10.00 – 11.30 uur
zaterdag 28 augustus 14.00 – 15.30 uur

In het BuytenVitaal-pakket is één oplaadmoment voor jou inbegrepen.
Aanmelden kan hier

Voor meer informatie over het oplaadmoment bij Stiltegoed kun je contact opnemen met Josje Duyndam via info@stiltegoed.nl

Stiltegoed_0008_VB--20190901-9984